Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

PEDOFÍLIA: Öngyilkos lett a szerb nagykövet, aki saját lányát környékezte meg? 🔞

1dokumentum
Oliver Antić, Szerbia volt portugáliai nagykövete, a Szerb Haladó Párt alapító tagja, volt elnöki tanácsadó (Forrás: Twitter)
Olvasási idő: 3 perc

Belgrádi sajtójelentések szerint öngyilkos lett, és nem következtében hunyt el Szerbia portugáliai nagykövete. Oliver Antić haláláról a napokban számolt be a szerbiai és nem csak a szerbiai sajtó, amely a Reutersre hivatkozva azt jelentette, hogy Oliver Antić a közelében lévő egyik sziklánál négy nappal ezelőtt megcsúszott, és a tengerbe zuhant. Közben azonban kiderült, hogy a öngyilkos lett, miután feljelentést tettek ellene fajtalankodásra tett kísérletek miatt. Az ügy azért is kellemetlen, mert a nagykövet ismert jogászprofesszorként a Szerb Haladó egyik alapító tagja, és az előző államfő, Tomislav Nikolić tanácsadója volt.

Emotív búcsú

A szerbiai külügyminisztérium a halálesettel kapcsolatban azt közölte, hogy a portugáliai nagykövet baleset következtében vesztette életét, sőt egyes jelentések korábban arról szóltak, hogy Antić munkalátogatáson tartózkodott Cascaisban, amelynek közelében a Pokol szája (Boca do Inferno) néven közismertté vált hasadék van.

A szerb sajtó a hivatalos közléssel összhangban kezdetben tragikus balesetként kezelte az esetet, Tomislav Nikolić volt államfő, aki jobbkezének és barátjának tekintette Antićot, a kormányközeli Novostinak pedig úgy nyilatkozott, hogy Szerbiában “nem sok olyan elme és tanárember van, aki annyi tudással és integritással rendelkezett, és aki annyira elismert volt a világban”, mint Antić.

Utolsó megbízatását, amelyet a mi elnökünktől (Aleksandar Vučić) és Szerbiától kapott méltósággal teljesítette, amiért élvezte a portugál elnök és a Lisszabonban dolgozó többi nagykövet megbecsülését

– jelentette ki a volt szerbiai államfő a által “emotív búcsúnak” minősített megnyilvánulásban, amelyben Nikolić úgy fogalmazott, hogy “elment a barátom és tanácsadóm, a mi drága Dikánk”.

Az “érzelemdús” visszaemlékezésben a volt szerb államfő azt is megemlítette, hogy a tragikus körülmények között elhunyt nagykövet korábban egyike volt a alapítójának, és hogy utolsó percig hűséges maradt a párthoz, amelyhez olyannyira kötődött.

Másféle érzelmek 🔞

A portugál sajtó már korábban kétségbe vonta az öngyilkosságról szóló híreket, az ottani lapok szerint ugyanis a 72 éves nagykövet a látványosságnak számító hasadékhoz hajtatott, ahol kiszállt az autóból és a tengerbe vetette magát.

Ottani médiajelentések szerint a kíséretében lévő személyek azonnal riasztották a rendőrséget és a tűzoltóságot. Antić még adott életjeleket, amikor megtalálták, újraélesztése azonban sikertelennek bizonyult, vagyis a nagykövet elhunyt.

Az ismert professzor és diplomata halálával és előéletével kapcsolatban a fordulatot annak a dokumentumnak az előkerülése jelentette, amely tegnap jelent meg a világhálón: egy feljelentésről van ugyanis szó, ami egészen más fényt vet a történtekre.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Majdnem egy hónappal ezelőtt Belgrádban ugyanis bűnvádi feljelentés történt, amelyben azzal vádolták meg Antićot, hogy szexuális cselekményekre akarta rávenni 9 éves kislányát. A feljelentést a kislány édesanyja január 27-én tette, aki a dokumentum alapján külön élt a kislány apjától, aki saját házában követte el a feltételezett bűncselekményeket.

dokumentum
A feljelentés első oldalán – amely tegnap megjelent a közösségi médiában – az olvasható, hogy Oliver Antić 2020 nyara és 2021 augusztusa között belgrádi házában szexuális tevékenységre próbálta rávenni saját kiskorú lányát, aki a valószínűsíthető bűncselekmények elkövetése idején 9, illetve 10 éves volt.

Antić állítólag több alkalommal is megmutatta a lányának a nemi szervét, és arra kérte a gyereket, hogy érintse és csókolja meg. Előfordult az is, hogy levette a kislány ruháját és a melleit kezdte tapogatni, amire a kislány sírva fakadt, és menekülni kezdett előle. A dokumentum szerint a volt nagykövet a fürdőszobában is megszorongatta a lányát, aki éppen zuhanyozott.

A történtekről beszámoló hírportál szerint hiteles a dokumentum, és az ügyészség azonnal vizsgálatot indított a feljelentéssel kapcsolatban, az öngyilkosságot követően azonban a feljelentést elutasítják, az ügy pedig felderítettlennek minősül.

Az esettel kapcsolatban felmerül a , illetve a közösségi média szerepe és felelőssége is, a Blic ugyanis arra kérte az “internet népét”, hogy azután adja tovább a dokumentumról készült fénymásolatot, miután azon kihúzza a kislány nevét, ami az elsődleges közlés során nem történt meg.Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: