Connect with us

Szerbia

ÖSSZEHASONLÍTÁS: Farage szerint Ausztrália egy banánköztársaság, Szerbia viszont nagyszerű ország

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A cikk meghallgatása

Nigel Farage, aki a BREXIT egyik leghangosabb támogatója volt, ezúttal Szerbiát élteti, miközben Ausztráliát banánköztársaságnak nevezte. Az angol euroszkeptikus politikus nem sokkal azután szólalt meg a Twitteren, hogy az ausztrál bevándorlási miniszter másodszor is visszavonta Novak Đoković vízumát.

Banán és cigaretta

Farage az utóbbi időben buzgón tweetelt Szerbia mellett, és a Đokovićra vonatkozó ausztrál döntések ellen.

Legutóbbi bejegyzésében Alex Hawke ausztrál bevándorlási miniszternek arra a döntésére reagált, hogy a szerb teniszezőt másodszor is kitiltotta a távoli szigetországból.

Az angol/brit politikus újabb megnyilvánulásának azonban nem csak a Đoković-fanok örülhetnek, hanem az oltásszkeptikusok is.

– Ausztrália valóban banánköztársaság. Đokovićot közegészségügyi okokra hivatkozva deportálták, mintha az oltatlanok leprások lennének. Ez a bírósági ítéletet felülbíráló önkényes hatalom gyakorlása. Ausztrália csúnya, tekintélyelvű állammá vált

– írta bejegyzésében Farage a SkySports beszámolójára reagálva.

Nigel Farage hírfolyama a Twitteren[custom-twitter-feeds hashtag=”@Nigel_Farage” num=1 showheader=false]

A BREXIT-hős nemrég a havas Belgrádban járt, ahol a GBNews számára interjút készített Đoković családjával, és már akkor is gyalázta Ausztráliát.

Az első kitiltást hatályon kívül helyező bírósági döntést nagy győzelemnek minősítette a szerb teniszező szempontjából, aki azt követően megkezdhette a felkészülést az Australian Openre.

A bejegyzés erőteljes forgalmat generált a Farage Tweeter-oldalán, amelynek a hírfolyamát mellékeltük a cikkhez.

Az egyik hozzászóló egyenesen úgy reagált, hogy Ausztráliát banánköztársaságnak nevezni sértés a banán és a banánköztársaságok számára ?

Az igazi győzelem

A BREXIT-keresztapa kihasználta a kínálkozó alkalmat, hogy az “igazi szabadságról” is értekezzen, elvégre ebben neki van némi tapasztalata: annak idején erőteljesen besegített ahhoz, hogy Nagy- Britannia megszabaduljon az Európai Uniótól, vagy éppen fordítva.

– Ez a vakcinákkal kapcsolatos választás szabadságáról szól – betartotta a szabályokat

– írta akkor Farage, aki szerint a szerb teniszező egyértelmű győzelmet aratott.

– Ez az első győzelem egy nagy ország zaklatásával szemben

– tette hozzá Farage, akit ugyanakkor olyannyira elbűvölte a szerbiai szabadság, hogy Szerbiát nagyszerű országnak nevezte, mert ott zárt helyen is lehet dohányozni, lásd a nyitóképet!

Ezek után az sem lenne meglepő, ha Farage netalán javasolná Melbourne, vagy az egész Victoria állam kiválását Ausztráliából, és esetleges csatlakozását Szerbiához, amelynek, mint tudjuk, elég bizonytalanok a határiai, így egy Victoria tartomány még biztosan beleférne.

Az lenne az igazi győzelem!

A BALK Hírlevele


Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava