Connect with us

Horvátország

A KÖZELMÚLT MEGFILMESÍTÉSE: Ha Kevin Spacey alakíthatja Franjo Tuđman horvát elnököt, a szerbek biztosan röhögőgörcsöt kapnak

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A cikk meghallgatása

Az utóbbi időben erőteljes lendületet vett a közelmúlt megfilmesítése Horvátországban, ahol legutóbb az Ante Gotovina tábornokról készült produkció teljesített alul. Ez fenyegetheti azt az elképzelést is, hogy a modernkori Horvátország első elnökét, Franjo Tuđmant is vászonra viszik, miután a tervek szerint a “horvát államalapítót” Kevin Spacey alakítja majd, aki a tavalyi esztendő utolsó napjaiban járt a horvát fővárosban.

“Kiskorúak megrontója”

Kevin Spacey az ismert horvát rendező és producer Jakov Sedlar vendége volt, és több napot tartózkodott Zágrábban.

Az érkezéséről szóló hír kiszivárgását követően többen lázadoztak, mert a szerepre az “általuk kiskorúak megrontójának” tartott Oscar-díjas színészt szemelték ki.

– Titót Richard Burton alakította, Tuđmant viszont ez az álszent ragadozó. A filmekben, ahogy az életben is, a szereposztás a legfontosabb

– írta az egyik kommentelő a Twitteren, ám nem mindenki volt ilyen finnyás, a felhasználók egy részét nem izgatja, hogy az Egyesült Államokban Spacey-t szexuális zaklatással gyanúsították, de 2019. júliusában az ügyészség állítólag ejtette a vádat.

Ennek ellenére azonban több munkát is megvontak tőle, ezért minden bizonnyal lement a “piaci értéke”.

Kiszivárgó hírek szerint Jakov Sedlar egy projektet készít elő Tuđman születésének 100. évfordulója (május 14.) alkalmából, erről azonban részleteket nem tudni, ám annak meglenne a maga bukéja, ha Tuđman elnököt valóban Spacey testesítené meg. Mellékesen szólva a szerbek hülyére röhögnék magukat.

Vodka és pezsgő

Zágrábi médiajelentések szerint az Oscar-díjas színésznek “komolyak lehetnek a szándékai”, mivel az új évet is a horvát fővárosban várta (be), ahol a két évvel ezelőtt nyílt “Mint Club & More” nevet viselő éjszakai műintézményt kereste fel házigazdái társaságában.

A Mintnek van egy szeparált VIP-terme, ahol az amerikai színészt az őt Zágrábba invitáló horvát rendező és fia látta vendégül, néhány kiemelt személy társaságában.

Állítólag vodkát és pezsgőt fogyasztottak, ebben azonban nem lehetünk biztosak, mert az ajtót két biztonsági ember állta el az újkori ajtónállók elmaradhatatlan öltözékéhez tartozó fekete, “kötött talársapkában”.

A horvát kollégáknak nem sikerült áthámozni magukat rajtuk, így például a 24sata.hr újságírói arra az olvasói kérdésre nem tudtak válaszolni, hogy a vendéglátók biztosítottak-e Spacey-nek kiskorú fiúkat.

A BALK Hírlevele


Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava