Connect with us

Bűnügy

MEXIKÓI FORGATÓKÖNYV: Újabb szörnyűséges képek jelentek meg a Belivuk-féle bandával kapcsolatban ???

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma


Hallgasd meg ezt a cikket!

 
Mladen Nenadić, a szerbiai szervezett bűnözés elleni ügyészség vezetője pénteken találkozott az újságírókkal, és közölte velük, hogy egy hét múlva – vagyis július 30-án a vizsgálati fogság lejárta előtt vádat emelnek a Veljko Belivuk és Marko Miljković által vezetett bűnözői csoport ellen. Az ügyészségnek ezt augusztus 4-ig kell megtennie, akkor ugyanis lejár a törvényes határidő a bűnözők fogva tartására.

A szörnyűségek képi megjelenítésében nem veszünk részt, és a címben sem a legelborzasztóbb részleteket emeljük ki – tehát lesz ideje és módja annak eldöntésére, hogy a ??? figyelmeztetés ellenére elolvassa-e a cikket, vagy sem. Ugyanakkor arra kérjük a média minden más képviselőjét, hogy a mentális egészség megőrzése érdekében csatlakozzon ebben hozzánk!


Tapintat és valami más

A Nenadić által tartott sajtóértekezletre nem engedték be az operatőröket és a fotósakat, az újságírók pedig nem készíthettek felvételeket a telefonjukkal a sajtóértekezleten bemutatott képekről. Egy napig nyugalom volt.

Már azt lehetett hinni, hogy valakinek megjött a józan esze, és minden a helyére kerül, az ügyészség és a bíróság teszi a dolgát, és nem löttyintenek újabb vödör vért a szerbiai közvélemény képébe. De nem ez történt!

Aleksandar Vučić szerb elnök szombaton este a belgrádi Pink Televízió vendége volt azzal a nem titkolt szándékkal, hogy reagáljon a Veljko Belivuk (Velja Nevolja, Bajkeverő Velja) tanúvallomásában elhangzott vádakra, miközben a szerb kormánypárti média össztüzet zúdított a KRIK oknyomozó hírportálra, amely a szerb elnök és a Bajkeverő Velja állítólagos kapcsolatait taglaló jegyzőkönyvet megjelentette.

A kormánypárti megmondó emberek szerint, amit a KRIK hírportál (Crime and Corruption Reporting Network, KRIK) művel, az nem újságírás, mert úgy működik, mint a donesi.com (amely körülbelül a Netpincér szerbiai megfelelője), amikor a bűnözőkkel kokettáló szerb ellenzék kívánságait teljesíti.

A szerb elnök kimondottan higgadt volt, viszont újabb fotókat mutatott be a ritopeki “Vághídon” elkövetett kegyetlen gyilkosságokról, például egy emberi húscafatokat tartalmazó teknőről készült képet toltak be minden szerbiai tévénéző lakásába. Történt mindez szombaton este, főműsoridőben, miközben Vučić elmagyarázta, hogy a bűnözők milyen módszereket és eszközöket használtak az áldozatok feldarabolására. Ennek részleteire nem térnénk ki.

Belivuk és bandája ezekről a szörnyűségekről felvételeket készített, amelyeket aztán megküldtek a konkurens bandák tagjainak és montenegrói főnökeiknek.

ISIS vagy Mexikó
Az egyik műsorvezető megjegyezte, hogy ilyen szörnyűséget csak az Iszlám Állam által közétett felvételeken látott, amire a szerb elnök helyesbített.

– Én ilyesmit mexikói felvételeken láttam, amelyek az ottani drogbandákról készültek. Ez Szerbiában nem tartott évekig, mindössze hat hónapig, mivel minden 2020 júniusában kezdődött, de három hónap múlva erőteljes adatgyűjtés indult, az állam nagyon gyorsan reagált, még akkor is, ha ez évtizedeknek tűnik


– mondta a szerb elnök, aki megjegyezte, hogy bűnözői csoportok leszámolásairól van szó.

– Ezek az emberek nem voltak virágszálak. Ellentétes klánok tagjai voltak, de senkinek sincs joga megölni bárkit is


– mondta Vučić, aki egyúttal háborút hirdetett a kábítószer-kereskedők ellen.

– Hogy összeverekszenek a stadionokban, az egy dolog, ott nem akadémikusok vannak. De hogy gyilkoljanak, vagy kábítószert osztogassanak a gyerekeknek? Ezt nem tehetik meg. Sürgősen eltakarítjuk a drogdílereket, keményen leszámolunk velük

– ígérte meg Vučić a Pink televíziónak adott interjújában, amelynek fő üzenete az volt, hogy a bűnözők, sohasem lesznek erősebbek az államnál.Védelem és gyorsaság

EGYETLEN VPN KORLÁTLAN ESZKÖZRE KÉTFAKTOROS AZONOSÍTÁSAL, A BALK MAGAZIN AJÁNLÁSÁVAL

2022 februárjában a Windscribe a Wired UK szerint a legjobb VPN-ek közé került, a következő megállapítással: "A Windscribe mindig is a nagylelkűbb ingyenes VPN-szolgáltatók közé tartozott, de egyben az egyik legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb fizetős fogyasztói VPN-szolgáltatás is."

2023 májusában az Engadget a Windscribe-ot "2023 legjobb ingyenes VPN-jének" nevezte meg, kijelentve, hogy "Kiválasztottuk a legjobb ingyenes VPN-nek a magas biztonsága és a szerveropciók széles választéka miatt más ingyenes VPN-ekhez képest."

A Windscribe megszabadít a támadóktól!

A Windscribe aktív támogatója az autoriter rezsimek által cenzúrázott információkhoz való szabad hozzáférésnek. Ezek közé az erőfeszítések közé tartozik a kiterjesztett sávszélességű ingyenes fiókok biztosítása mindenkinek, akit az ukrajnai orosz invázió érintett, valamint az ingyenes és korlátlan szolgáltatás a régió összes újságírója számára.Az olvasás folytatása


QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKÖVETÉS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava