Connect with us

Helló, írd be ide, amit keresel

Bűnügy

KÉT VIDEÓ: Ismét előkerülnek a fegyverek Szerbiában, de egyelőre csak lábra lőnek 🔞

KÉT VIDEÓ: Ismét előkerülnek a fegyverek Szerbiában, de egyelőre csak lábra lőnek 🔞 labra lonek

Olvasási idő: 1 perc

 
Bajkeverő Velja bandájának februári letartóztatása óta Szerbia a béke szigete volt, de egyre több jel utal arra, hogy ennek lassan vége. Kiszivárgó hírek szerint folytatódik a védelmi pénzek beszedése, és előkerülnek a fegyverek is. Hétfőn délután, nem sokkal öt óra után lövöldözés volt egy čačaki kávézóban, aminek következtében egy férfi többszörösen megsebesült. A esetről két videó is készült.

Nem akarta megölni

Hétfőn késő este két videó is megjelent a közösségi médiában, az egyik a Twitteren, a másik a YouTube-on, így két szemszögből nézhetjük végig a történteket. A televíziózásban ezt “két kamerás” riportnak nevezik.

A lövöldözés egy čačaki kávézóban történt, a sérült 27 éves M.Š. alias Šele.


A támadó kapucnival a fején, és a “koronavírus járvány által népszerűsített” maszkban jelent meg.

A felvételeken jól látható, hogy az áldozat ismerte az elkövetőt, aki kétszer ijesztett, harmadik alkalommal pedig lőtt, és talált.

Az első lövést követően az áldozat elesett, de sikerült felállnia, és menekülni kezdett, amikor a támadó további lövéseket adott le rá.

Három golyó

M.Š. alias Šele három golyót gyűjtött be, ennyi lőtt sebbel került kórházba.

Örülhet azonban, hogy ilyen olcsón megúszta: a támadó láthatóan nem az életére tört, csak figyelmeztetni akarta.

A lövöldözés világos nappal történt, olyan helyen, ahol sok ember és gyermek fordul meg. Nagyon rémísztő volt. Szerencsére a kávézó előtt nem működött a kerthelyiség

– mondta egy szemtanú a RINA regionális portálnak, amivel arra utalt, hogy ezért kevesen voltak a környéken.A belgrádi Kurir hírportál szerint a felvételeken látható két fiatalember már korábbról ismert a rendőrség számára, az áldozatot pedig nem csak lőtték, hanem szúrták is eleddig, néhány évvel ezelőtt ugyanis késsel támadtak rá Čačak központjában.Iratkozz fel a napi hírlevélre!

KÉT VIDEÓ: Ismét előkerülnek a fegyverek Szerbiában, de egyelőre csak lábra lőnek 🔞 balkanac nagy

BALK MAGAZIN


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51
📬 contact@balk.hu
☎️ +36 30 631 3104
💁‍♂️ Rólunk - About us
📰 Impresszum
BALK Magazin © 2019-2022

Facebook-követés