Connect with us

Szponzorált cikk

Online számlázás egyszerűen, gyorsan

Közzétéve:

a megjelenés dátuma:

szamlazz online
Olvasási idő: 0 perc

 

csi

Számlázz.hu

fogyasztok

Az olvasás folytatása

Szponzorált cikk

A VÁLSÁGNAK VÉGE, INDUL AZ ÉLET! Örökös szponzorált cikk 24 nyelven, targetálással

Avatar photo

Közzététel:

a megjelenés dátuma

Írta

gtranslate a1 1
Olvasási idő: 3 perc

 
Mostantól lehetőség nyílik arra, hogy bárki – tehát nem csak a Balkán kedvelői – szponzorált cikkeket helyezzenek a BALK-on. A szponzorált cikkek alapnyelve a magyar, de további 23 elérhető nyelv van, amelyen a hirdetések megjelennek/megjelenhetnek, ezt jelzik a cikk felett látható zászlócskák. Sokféle gazdasági és kereskedelmi jellegű cikket elfogadunk, de egyéb cikkek megjelenítését is vállaljuk, egyetlen feltételünk, hogy a cikkben hiteles információk szerepeljenek.

Miért érdemes?

Több okból is érdemes szponzorált cikket megjelentetni a BALK-on:

✏️ A szponzorált cikknek nincs lejárata, nem kötődik időtartamhoz, mindaddig a BALK-on marad, amíg magazinunk működik. Ennek több haszna van: az egyik, hogy a cikkek megjelennek a keresőkben, a másik pedig, hogy  bármikor elővehetők, aktualizálhatók, és meghirdethetők egy kiválasztott területre . Ezzel csak annyi kiadás van, amennyibe az újbóli meghirdetés kerül.
✏️ Minden szponzorált cikk a BALK rendszerének szerves része lesz, ami több dolgot jelent.
✏️ Az egyik, hogy felkerül a BALK idővonalára, amely szinte közvetlenül a cikk alatt van. Itt a cikkek időrendi sorrendben szerepelnek, és egy kattintással elérhetők
✏️ A BALK többszavas keresővel rendelkezik, amely egy, két vagy ennél több szóra is tud keresni egyszerre!
✏️ A cikkek alatt van egy Facebook-számláló, ahol a látogatók jelezhetik, hogy tetszett neki az ajánlat
✏️ A BALK felületén megjelenő szponzorált cikkek külön könyvtárat kapnak SZPONZORÁLT CIKK néven. Ez a felirat jól látható helyen van, és egy kattintásra megjelenik a BALK-on elhelyezett összes szponzorált cikk
✏️ Asztali számítógépen a “Szponzorált cikk” kategória a jobb oldali oszlopban jelenik meg, és mindig szem előtt van, görgetéskor sem tűnik el.
✏️ A szponzorált cikkek a BALK rendszerein keresztül emberek ezreihez jutnak el minden különdíj nélkül
✏️ Bármelyik szponzorált cikk megosztható a Facebookon, a Twitteren és a LinkedInen, elküldhető bárkinek Messengeren, Skype-on GMailban vagy más levelező programban, Watsappon, SMS-ben és Viberen, de ezen felül is vannak még lehetőségek. A lényeg az, hogy  szabadon és aktívan használható a szponzorált cikk üzleti célok elérésére  azok számára is, akiknek nincs saját honlapjuk.
✏️ Hogyan működik? Ha szeretné gyorsan kiadni például a nyaralóját, és van szponzorált cikke a BALK-on, akkor a cikket bármikor megoszthatja az ismerőseivel, vagy éppen a jelentkezőkkel, ehhez még kapcsolatba sem kell lépnie velünk, egyszerűen elküldi SMS-ben, Facebookon, Viberen, stb.
✏️ A BALK saját rendszerein keresztül különdíj ellenében lehetővé teszi, hogy a szponzorált cikkek még több, korlátlan számú emberhez eljussanak a saját olvasó- és követő táborán kívül, területileg és tematikailag targetálva

A VÁLSÁGNAK VÉGE, INDUL AZ ÉLET! Örökös szponzorált cikk 24 nyelven, targetálással

Idegen nyelven történt letöltések

Maga a cikk

Mielőtt erre kitérnénk, kérem, hogy nézze meg az első szponzorált cikket, hogy lássa, miről is van szó.

✏️ Sokféle marketingjellegű cikket elfogadunk, amelyek a “saját termék vagy szolgáltatás” bemutatásáról szólnak
✏️ A cikk a feladó által jóváhagyott formában jelenik meg, asztali számítógépen és mobilon egyaránt élvezhető formában
✏️ A cikkek hossza körülbelül 500 szó
✏️ Több fotó és videó elhelyezhető
✏️ A szponzorált cikkeket a mesterséges intelligencia (AI) lefordítja, és azonnal több mint húsz nyelven megjelennek
✏️ Miután nem Google-jellegű fordításról van szó, a lefordított szöveg elkattintás esetén sem veszik el, mert külön linket kap, amelyen bármikor előkereshető, illetve amelyet a keresők az adott oldal nyelvén megtalálnak, és beforgatnak a saját rendszerükbe

✏️ Az AI-fordítás természetesen nem tökéletes, viszont lehetőség van a javítására, igény szerint különdíj ellenében ezt hivatalos fordítókkal végeztetjük el. Erre akkor lehet szükség, ha egy magyar terméket például Franciaországban szeretne bárki eladni. Akkor a franciára lefordított és nyelvtani szempontból ellenőrzött cikket Franciaország kívánt ré jelenítjük meg a kiválasztott célközönségnek
✏️ Ebben az esetben is érvényesek a szponzorált cikkel kapcsolatban fent említett elvek, amelyek szerint egy idegen nyelvre lefordított szponzorált cikk ugyanúgy használható, mint a magyar eredeti, ehhez az összes megfelelő linket megadjuk, a fordítást azonban csak mi tudjuk módosítani különdíj ellenében
✏️ Az alapnyelv a magyar, az AI-fordításnak nincs díja, az AI-fordítás pontosításának azonban van egy egyszeri díja minden nyelvre külön-külön, attól függően, hogy hány lektorált oldalt szeretne

A fentiekkel kapcsolatban minden kérdésre személyesen válaszolunk 9 és 19 óra között az itt megadott a telefonszámon, de írhatnak is nekünk a fenti e-mail címen.

Az olvasás folytatása

Szponzorált cikk

GONDTALAN NYARALÁS: Nem csak síparadicsom, nyaralás Ausztriában magyar árakon

Közzététel:

a megjelenés dátuma

Írta

Worthersee
Olvasási idő: 2 perc

 
Az osztrák Alpok egyik gyöngyszemét, Muraut sokan síparadicsomként ismerik. A város a Kreischberg közvetlen közelében található, de közel van a környék másik nevezetes síközpontja a Lachtal is.

GONDTALAN NYARALÁS: Nem csak síparadicsom, nyaralás Ausztriában magyar árakonUgyanakkor egyre többen fedezik fel a Mura völgyének számos természeti és épített látnivalóit. Ma már honfitársaink is szívesen látogatnak el nyáron is a környékre, hiszen itt található második legmagasabb vízesése, a Günster (67 méter), a közelben pedig Ausztria legmagasabb (1700 méter) nyári bobpályája, a Nocky Flitzer. Judenburg középkori harangtornyában élvezhetjük Ausztria legmodernebb planetáriumának előadásait, és a közelében látogathatjuk meg a híres VW és PUch járműmúzeumot is.

Murautól mindössze 17 km távolságra, St. Peter am Kammersberg főterén 60 ággyal és 110 férőhelyes nagyteremmel várja vendégeit a Hotel Murauerhof.

A magyar tulajdonos és személyzet gondoskodik a látogatók kényelméről, ingyenes prospektusokkal és térképekkel. A parkolás és a wifi is ingyenes a panzióban, a kiváltható MurtalCard pedig a belépődíjakból nyújt jelentős kedvezményt.

Legyen szó bencés apátságokról (St. Lambrecht, Seckau vagy Admont), klagenfurti kirándulásról (Minimundus, Wörthi-tó, barokk főtér), fürdőzésről a kiépített fürdőtavak valamelyikében, élményfürdőzésről Judenburg-Fohnsdorfban vagy a VW, esetleg a Puch járműmúzeum meglátogatásáról, a fák lombkoronájában haladó faútról, megszakítva csúszdával, játszótérrel, egy felejthetetlen nap a gyerekekkel a Märchanwaldban, mindez olyan élményekkel gazdagítja a vendégeket, amelyek időről időre visszacsábítják őket Ausztria ezen látogatóktól még nem zsúfolt mesevilágába.

A Hotel Murauerhof személyzete különös odafigyeléssel biztosítja a távolságtartás lehetőségét. Sem a panzióban, sem pedig a turisztikai látványosságoknál nem fordul elő tömeg, az árak pedig a magyarországi árak szintjén biztosítják a nyaralás gondtalanságát.

Gyermekkedvezmények, szezonális engedmények ajánlatkérés esetén érhetők el.

Programok

Burg Moosham
Hochosterwitz, Mauterndorf és Moosham vára panziónk közelében található. 1-2 óra alatt bejárható, nem megterhelő “esőprogramot” jelent, igazán élvezetes élményt nyújtva.
Klagenfurt Cimerek Terme
Klagenfurt tipikusan az a város, amelyet mindig szerettünk volna megnézni, de valahogy rendszeresen a bakancslistán marad. Reggeli után elindulva a délelőttöt már a barokk főtéren sétálva tölthetjük el, beiktatva a tér végén a régi tartományi gyűlés dísztermét, a Címerek Termét. Karintia egykori főnemeseinek címerei láthatók itt, nagyon impozáns környezetben.
Klagenfurt Minimundus 1.
Mintegy 2 km-re terül el a világ látnivalóinak miniatürizált makettjeit bemutató park, a Minimundus, amelyben természetesen járnak a modellvasutak, a hajók, és a kisgyermekesek is kiváló programot biztosíthatnak itt a szabad levegőn. Ebédelni már a Wörthi-tó strandjánál érdemes, ahol a fürdésen kívül akár hajókiránduláson is részt vehetünk. Estére vacsoraidőben érkezünk vissza panziónkba, ahol már vár a 3 fogásos menüvacsora.
Solkpas hago1.
Akár a Via Ferrata, a lovaglás, a rafting vagy kerékpározás, túrázás kerül szóba, mindig előtérbe kerül, hogy településünk a kerékpár- és túraútvonalak metszéspontjában fekszik, sőt hágók is megtalálhatók a közelünkben. Kedvelik a motorosok is ezt a vidéket, hiszen Murauban műszaki mentés, motorszerviz és alkatrészbolt is rendelkezésükre áll.
Kreischberg 12.
Síelés… A Kreischberg Murau hagyományosan közkedvelt síközpontja. Itt rendezik meg minden évben a Magyar Nemzeti Síbajnokságot, de adott már helyszínt a pályarendszer sí világkupának és szabadstílusú snowboard világbajnokságnak is. 130 hóágyú is bevethető a kiváló hóviszonyok biztosításához, a parkolás pedig ingyenes. Panziónk is ingyenesen biztosítja a síszárítót, a hiányzó felszerelés pedig síkölcsönzőnkből hozzáférhető.

 

Az olvasás folytatása

Időjárás és szennyezettség

RSS

BALK Magazin Szerbia Horvátország Bosznia-Hercegovina Szlovénia Koszovó
Montenegró Észak-Macedónia Románia Bulgária Görögország Törökország
Albánia Ukrajna Oroszország Egyesült Államok Európai Unió NATO

Napi hírlevél


A szerző cikkei

B.A. Balkanac


Letöltések

Kultúra

Utazás

Egészség

KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!

Hirdetés

Tíz nap legjava

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: