Connect with us

Celebvilág

ORSZÁGIMÁZS: Zdravko Marić pénzügyminiszter lett a legnagyobb celeb Horvátországban, miután levette az ingét
0 (0)

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A csillagok segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

Horvátországnak mázlija van, mert az internet népe ismét ingyen növeli az országimázst. Az oroszországi foci- VB-n Kolinda Grabar- Kitarović ex-köztársasági elnök domborított nagyot, akit szurkolói tevékenysége ismertebbé tett, mint a Három Tenger Kezdeményezés. Most a horvát pénzügyminisztert, Zdravko Marićot karolta fel a közösségi média.

Captain Croatia

A horvát kormány tagjai nemrégben testületileg oltatták be magukat a koronavírus ellen, kivéve azokat a minisztereket, akik már átestek a betegségen.

A kormány és a válságtörzs zöme a kamerák előtt, nyilvánosan adatta be magának a vakcinát, hogy példát mutasson az ország lakosságának.

Ekkor történt, hogy az egész Horvátország és a fél világ elalélt, amikor Zdravko Marić pénzügyminiszter levette az ingét, és megmutatta az izmait.

A látszat természetesen csal, a pénzügyminiszter az életben korántsem izompacsirta, inkább egy viszonylag alacsony, cingár ember, ám a képen kétségtelenül jól mutat. (Zágrábi tudósítónkat rágja a sárga irigység.)

A kép megosztását a Redditen hamarosan horvátországi és külföldi kommentek özöne követte, amelyek közül a leginkább megnyerő az, amelyben a horvát pénzügyminisztert Captain Croatiának nevezték.

https://twitter.com/GURBEDIU1987/status/1351398665496231936

A pénzügyminiszter “bello”

Egy olasz hölgy annyira belebuzdult, hogy már az átköltözést fontolgatta abba a csodálatos országba, ahol még a pénzügyminiszter is “bello”.

Marić felcsigázta a szebbik nem kíváncsiságát Skóciában, Svédországban, Görögországban, Litvániában, Franciaországban, Finnországban, Németországban, Argentinában, Hollandiában, Portugáliában és természetesen az Egyesült Államokban is.

Egy mexikói hírportál, az SDPNoticias, Marićot egyenesen az “oltás modelljévé” (modelo de vacuna) kiáltotta ki, de Josip Aladrović munkaügyi miniszter is felkeltette a SDPNoticias figyelmét.

Érdemes egy pillantást vetni a cikk szerzőjére, hogy lássuk, mi mozgatja a világot!

Amikor az újságírók újonnan keletkezett “celebrity” státusáról faggatták, Marić azt válaszolta, hogy ő “inkább az ÁFA-ról szeret beszélgetni, és nem az izmokról”, de egyben azt is elárulta, hogy környezete egyáltalán nem kíméli, ugratják ezerrel.

– De nem baj, elkel ez a kis vígasság ezekben a nehéz időkben

– mondta az egyébként szlavónbródi születésű pénzügyminiszter.

Marić egyúttal elpanaszolta, hogy elfoglaltsága miatt nem ér rá két kedvenc sportjával, a kosárlabdával és a tenisszel foglalkozni, erőnlétét, amennyire lehet, kocogással és erőnléti gyakorlatokkal igyekszik fenntartani.

Zdravko Marić máskülönben a Plenković-kormány egyik kulcsembere, jelentős mértékben hozzájárult, hogy a koronavírus-járvány előtti években Horvátország külföldi adósságai csökkentek, és az ország pénzügyi mérlege hosszú idő után, ha kicsivel is, de pozitívba fordult.

De ez nem azért van, mert Marić megmutatta az izmait a hitelezőknek.

A csillagok segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

Feliratkozás a Hírlevélre

Az e-mailek heti három alkalommal hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek kiküldésre.

MeteorológiaB.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Európai Unió

Oroszország

Kína

Három nap legjava