Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Földrengés

KATASZTRÓFA SÚJTOTTA TERÜLET: Petrinjában továbbra sincs OTP

otpbanka

Olvasási idő: 1 perc

A horvátországi katasztrófa sújtotta területeken az OTP-nek négy bankfiókja van – közölte a BALK érdeklődésére Silvija Bareša, az OTP bank horvátországi kommunikációs igazgatója, aki szerint ebből a négy fiókból három működik.

A asszony elmondta, hogy az OTP három városban van jelen a földrengésben érintett vidékeken, két bankfiók van Sziszekben, továbbá egy-egy Glinában és Petrinjában.

A “statikusok és más szakmai szolgálatok” szükséges jóváhagyását követően a Sziszekben és Glinában lévő három bankfiók január 11-én folytatta a munkát, ami a földrengés miatt szakadt meg a múlt év végén– közölte a szóvivő, aki szerint egyedül a petrinjai fiókot nem sikerült megnyitni.

Silvija Bareša szerint a talajmozgások idején keletkezett károsodások miatt a petrinjai fiók további intézkedésig nem működik, vagyis egyelőre nem tudni, hogy mikor fogadja ismét az ügyfeleket.

Korábban voltak kifogások amiatt, hogy a földrengést követően az OTP nem nyitott ki Petrinjában.

Az emberek itt szó szerint az életükért küzdenek, és nekik most nagyon nagy gondot okoz, hogy az OTP nem nyitott ki. Itt csak az Erste működik, viszont az emberek többsége az OTP-nél vezeti a számláját

– nyilatkozta közel egy héttel ezelőtt a zágrábi -nek Snježana Prpić petrinjai könyvelő.

Petrinjában és környékén még mindig mozog a föld, a leggyakoribbak a 2-es erősségű vagy az alatti utórengések, de vasárnap délután volt egy 3,4-es erősségű lökés is.Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: