Connect with us

Bűnügy

BÚCSÚ SZERBIÁTÓL: A szép Sonia Suarez távozott Szerbiából, miután visszakapta az útlevelét

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

sonia suarez
A cikk meghallgatása

A montenegrói klánok közötti leszámolás egyik áldozata volt tavaly Strahinja Stojanović (30), akit szeptember 13-án öltek meg Belgrádban.

Gépkocsiját fényes nappal, nem sokkal déli tizenkét óra után robbantották fel éppen egy rendőrségi épület előtt.

A vaskos bűnügyi dossziéval rendelkező férfi mellett ült a BMW-ben kolumbiai barátnője, Sonia Suarez is, akinek a lánya 2016-ban elcsábította Cristiano Ronaldót.

A férfi kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe, a kolumbiai származású nő azonban kisebb sérülésekkel megúszta a robbantásos merényletet, de azóta sem hagyhatta el Szerbiát, mivel a gyilkosság “fontos szemtanúja” volt.

A nyomozók különösen arról faggatták Sonia Suarezt, hogy ma is nyilvános Instagram-profilján, a fotók közzétételekor miért jelölte meg azokat a helyeket, ahol éppen jártak, mint például itt is.

Jól értesült források szerint a kihallgatás során a kolumbiai nő elmondta, hogy a fotókkal nem árulta el barátja tartózkodási helyét, és nem segített a gyilkosnak, “mert nem bujkáltak”, és a barátja tudta, hogy szerepel a fényképeken, de ez nem zavarta.

Sonia Suarez Gomez szerint Strahinja Stojanović nem folytatott bűnözői tevékenységet, és abból élt, hogy autókkal kereskedett, a végzetes napon is éppen egy autóversenyre indultak.

A kolumbiai nő, aki csak könnyebben sérült meg a robbantásos merénylet következtében, most visszakapta útlevelét, és bírósági engedélyével távozhatott Szerbiából.

A BALK Hírlevele


Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava