Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

KULTURÁLIS KÜLÖNBSÉGEK: A migránsok újabb házat gyújtottak fel az egyik határmenti településen

leeg haz

Olvasási idő: 2 perc

A házakat gyújtanak fel a - közelében lévő településeken. Nem szándékosan, hanem a kulturális különbségekből kifolyólag. Nem ismerik a tűzhely fogalmát, vagy az üresen maradt házban éppenséggel nincs tűzhely. A migránsok ezért a szoba közepén raknak tüzet, hogy megmelegedjenek, aminek időnkét súlyos következményei vannak, mint például is.

Vasárnapi

Hiába viszik el a térségéből a migránsokat a szerb hatóságok, folyamatosan van utánpótlás. És az új migránsok is azt teszik, amit a régiek: bemennek az üresen álló házakba.

A fenti fénykép a Facebookon jelent meg, a képhez a következő bejegyzés tartozik.Ma gyanútlanul készítettem a vasárnapi ebédet, amikor arra lettem figyelmes, hogy leereszkedett a köd… Vagyis nem köd volt, hanem füst! Basszus, ég a hátsó szomszéd háza (igaz, már nem lakik benne senki). Felgyújtották a migránsok! Feltenném a kérdést, hogy kihez forduljunk panaszunkkal??? Letarolják a falunkat, tönkreteszik a házainkat, lopnak, szemetelnek, idegileg teljesen kikészítenek. Már fél órára sem merjük üresen hagyni a családi házunkat. Amit őseink évtizedek alatt felépítettek, ezek az “állatok” pillanatok alatt tönkreteszik! És senki nem tesz semmit!!! Kihez tudok-tudunk fordulni segítségért??? Mert a , ök, migránsok jogait már ismerjük. De adófizető polgárainak mi is a joga ebben a helyzetben???

— írta egy helyi asszony, aki rettenetesen érzi magát.
leegett haz ha torolnek

A hozzászólásokból kiderül, hogy nem ez az egyetlen ilyen eset. Gorica Relatić arra panaszkodott, hogy az ő házát is tönkretették a migránsok. Senki nem lakott benne, de kitűnő állapotban volt, ma azonban már nem lehet bemenni az épületbe, azok után, ami a migránsok után maradt.

Sajnálatos, hogy ezt teszik a szép magyarlakta falvainkkal, amiért a szorgos emberek egész életüket ennek az országnak dolgozták, adóztak. Mi jöhet még?

– tette fel a kérdést Lukácsi Nagy Leonóra ugyancsak a Facebookon. Jelena Tabak pedig az iránt érdeklődött, hogy hol vannak, és mit tesznek azok, akiknek az a dolguk, hogy megóvják a helyi lakosság vagyonát.

Nagyon szomorú, hogy tehetetlenek az emberek. Most hol vannak az okos politikusok? Nincs kampány!? A népet a sorsára hagyták? Bortasztó– állapította meg Pióker Margit.

fegyvert a kezbeA bejegyzéssel kapcsolatban volt aki fegyvert követelt, és volt aki úgy vélte, hogy a megoldás a 9mm-es golyó.

Mindebből az következik, hogy parázslik a szikra, és nem csak a leégett házakban.

Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: