Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

GLOBÁLIS MIGRÁNSKÉPZŐ: Hogyan lehet meglovagolni a magyar kerítést?

kerites ograda
Olvasási idő: 1 perc

Sokféle “képző” van, mind például szakképző, tanítóképző, igeképző, és akkor miért ne létezhetne “migránsképző” is. Egy ilyen iskolában felkészíthetnénk a migránsokat arra, hogy milyen nehézségek várnak rájuk a hosszú és megpróbáltatásokkal teli úton, mert senki ne higgye, hogy a migránssors könnyű életpálya.

Egyáltalán nem

Minden tiszteletem és részvétem azoké, akik soha nem gondoltak otthonaik elhagyására, és valóban a háborúk elől , vállalva ennek összes kockázatát, beleértve ebbe a háborút sosem szagolt “hívatlan kollégák” által teremtett versenyhelyzetet.

Ebből kifolyólag viszont mélységes megvetésem azoké, akik az előbbiek ét használják ki, arról nem is beszélve, hogy akár kormányokat is lehet sejteni a áradat generálása vagy az mögött.

Az eddigi ismeretek és tapasztalatok alapján fel is vázoltam magamnak, hogy milyen tantárgyakat kerülhetnének oktatásra a “migránsképzőben”, amiből döbbenetes és szörnyűséges dolgok jöttek ki.

Ez egy abszurd helyzet, és ezért sokan azt hihetik, hogy az “ előteremtése”, a “táborismeret”, a migrásgazdaságtan”, az “anyagismeret”, a “migrásnföldrajz”, az “idegen társadalmi ismertek” vagy a mobiltelefonokra összpontosító “műszaki ismeretek” elsajátítása csak csúfolódás lenne.

Egyáltalán nem

Ez ebben az esetben is igaz. Már csak azért is, mert egy ilyen iskola VALÓBAN LÉTEZIK, bármilyen hihetetlen.

Nem egy országban, hanem globálisan. A diákok pedig származhatnak Marokkóból, Algériából, Afganisztánból, Pakisztánból vagy éppen Bangladesből.

Akár azt is mondhatnám, hogy e mellett eltörpülnek az “online ” létrehozására irányuló nemzeti törekvések. De miért is? Mert a “globális migránsképzőben” olyasmit oktatnak, amire a jelek szerint igény van, nem is kicsi.

Az egyik tantárgy ebben a képzésben, a felsoroltak mellett, lehetne az “akadálytan” is, amelyben arra is felkészítik a migránsokat, hogy miként küzdjék le a kerítést. No, hát akkor lássuk, hogy ez miként is történik.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

A magyar közelében lévő vajdasági településeken ez nem meglepetés, mert a migránsok a házakból ellopják a létrákat. A boltokban pedig felvásárolják a szeget, és maguk is készítenek ilyen alkalmatosságokat a megmászására.

Tehát a fenti videó terjed a közösségi médiában, ami köszönhető a “tiktok”-nak, és más csatornáknak. Mindebből kiderül, mint már említettem, hogy a “migrásnképzés” valóban létezik, nem titkolt, hanem “tiktokolt” módon.

A videót ugyan nem nekünk szánták, de mi is okulhatunk belőle, és megtanulhatjuk, hogy “meglovagolható” a .

tarhelypar-412
Aestherar 412

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!

250x250


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: