A FRIMPONG-SZTORI: A Zvezdában felesleg volt, most Ronaldo és Messi ellen játszik

Olvasási idő: 1 perc

Abraham Frimpong, a belgrádi Crvena Zvezda egykori védője számára lehetőség nyílt, hogy a Bajnokok Ligájában Lionel Messi és Cristiano Ronaldo ellen játsszon – írja a belgrádi Telegraf című hírportál.Csapatának, a Ferencvárosnak ugyan nem volt nagy szerencséje a sorsolásnál, hiszen a Juventus, a Barcelona és a kijevi Dinamo ellen kell kiállnia, ám a magyar bajnokcsapat játékosai számára ez jó “karrierlehetőségnek” számít.

Közéjük tartozik Abraham Frimpong, a Crvena Zvezda egykori védője, aki a Bajnokok Ligájának selejtezőjében a Molde ellen “dzsókerként” lépett pályára.

A Telegraf szerint a Ferencváros a budapesti gólnélküli eredménnyel megvédte a Norvégiában elért, és továbbjutást érő 3:3-as döntetlent, a sorsolás pedig Frimpongot a világ labdarúgásának olyan “sárkányaival” hozta össze, mint Messi és Ronaldo.

A Szerbiából 2018 júniusában távozó Frimpong Magyarországon nem változtatott klubot.

A szerb hírportál ezzel arra utalt, hogy a Vicenza csapatában eltöltött ifista éveket követően Frimpong Szerbiában próbálkozott.

Járt a belgrádi Partizannál, az újvidéki Vojvodinánál, valamint a szerb másodosztályban szereplő kruševaci Napredaknál, vagyis ingázott a szerb első és második osztály között.

2017 januárjában igazolt a Crvena Zvezda csapatához, ahol bajnoki címet ünnepelhetett.

Frimpong jól feltalálta magát Magyarországon, most pedig a Bajnokok Ligájának az egyik szereplője lesz

– írta a belgrádi Telegraf, amely szerint a ghánai születésű játékosnak a jól bejáródott Le Tallec – Savić kettős mellett nem maradt játéklehetőség a Zvezdában.

A belgrádi Crvena Zvezda idén az Európa Liga L-csoportjában játszik a belga Gent, a német Hoffenheim és a cseh Slovan Liberec ellen.
A FRIMPONG-SZTORI: A Zvezdában felesleg volt, most Ronaldo és Messi ellen játszik A FRIMPONG-SZTORI: A Zvezdában felesleg volt, most Ronaldo és Messi ellen játszik balkanac nagy
2021

Kövess bennünket a Facebookon!